četvrtak, 23. veljače 2012.

Marni + H&M


H&M je jedan od najpopularnijih streetstyle dućana. Cjenovno je prihvatljiv, a ono što ga često čini još više zanimljivim je suradnja sa svjetski poznatim dizajnerima. Tako je i "običnim smrtnicima" omogućeno da u svom ormaru imaju nešto na čijoj etiketi piše Versace, Lanvin, Stella McCartney, a od ovog proljeća i  Marni. Ova talijanska marka prepoznatljiva je po elegantnim printevima, krojevima i siluetama. Kolekcija Marni za H&M prštat će printovima u snažnim bojama namijenjenim da se nose zajedno u slojevima kako bi se istovremeno i slagali i sukobljavali. Boje su živopisne, printovi drski, inspirirani Afrikom ili jednostavnijim blokovima boja. Naći će se na policama i  suknje na falde, haljine, kratke hlače, žakard pletivo, a tkanine obuhvaćaju sve od svile do popelina. Kolekcija uključuje nakit, cipele, torbe i šalove po H&M-ovim cijenama.







Za muškarce su boje i tkanine ublažene kako bi se postigao opušteni izgled glavnih muških odjevnih artikala robne marke Marni. Printovi su blaži, često kao podstava ili kao kontrastni detalj na majici. Dečki će moći pronaći odijela s kratkim hlačama, balonere, veste, hlače, ali također i marame, sunčane naočale, torbe, kravate...









Ovo su moji favoriti koje ću pokušati uloviti 8. 3.  kad kolekcija stiže u prodavaonice:








 Najveći promašaj u kolekciji definitivno su mi cipele. Nakon Versace kolekcije pune drečavih boja, došao je mirniji Marni. Koja se kolekcija vama više svidjela? Koji su vaši favoriti?

xo

A.

3 komentara:

  1. možda sam ja jedina koja nije luda za kolekcijom, iako ima pra komada koji mi se jako sviđaju, nisam se gurala s ostatkom ženam i ne veseli me činjenica da će pola Zagreba opet izgledati isto:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ni ja više! Odjeća mi je katastrofa, ove stvari što su mi na slici izgledale super, uživo su bile razočaranje. Materijali su prečudni.. A ono čemu nikako nisam mogla pronaći obrazloženje je majica koja s prednje strane ima LAKIRANU GUMU!!!

    OdgovoriIzbriši