ponedjeljak, 27. veljače 2012.

NEW IN / Spring is hereeeeeeeee!!!

Finally sun!! I'm so happy when I see sun. When it's cold, I dont't have will for anything.
I found this amazing blouses. I was planning to buy white one, but when I saw this green/blue I decided to bought both. Also I found this yellow pants for really funny price. I smell colors this spring so I think this pants was great buy :)




Thank you all for advices for lace shorts :*

A.

subota, 25. veljače 2012.

Hmm hmm...

Danas sam pronašla nešto što mi se jako svidjelo na prvu, ali sam odustala od kupnje jer jednostavno nisam znala gdje bi to nosila i kako bi to iskombinirala..

Naime, radi se o crnim kratkim čipkastim hlačicama. Ovakvim.

slike preuzete s bloga http://styleandsushi.blogspot.com/

Savjeti? :)

četvrtak, 23. veljače 2012.

Marni + H&M


H&M je jedan od najpopularnijih streetstyle dućana. Cjenovno je prihvatljiv, a ono što ga često čini još više zanimljivim je suradnja sa svjetski poznatim dizajnerima. Tako je i "običnim smrtnicima" omogućeno da u svom ormaru imaju nešto na čijoj etiketi piše Versace, Lanvin, Stella McCartney, a od ovog proljeća i  Marni. Ova talijanska marka prepoznatljiva je po elegantnim printevima, krojevima i siluetama. Kolekcija Marni za H&M prštat će printovima u snažnim bojama namijenjenim da se nose zajedno u slojevima kako bi se istovremeno i slagali i sukobljavali. Boje su živopisne, printovi drski, inspirirani Afrikom ili jednostavnijim blokovima boja. Naći će se na policama i  suknje na falde, haljine, kratke hlače, žakard pletivo, a tkanine obuhvaćaju sve od svile do popelina. Kolekcija uključuje nakit, cipele, torbe i šalove po H&M-ovim cijenama.







Za muškarce su boje i tkanine ublažene kako bi se postigao opušteni izgled glavnih muških odjevnih artikala robne marke Marni. Printovi su blaži, često kao podstava ili kao kontrastni detalj na majici. Dečki će moći pronaći odijela s kratkim hlačama, balonere, veste, hlače, ali također i marame, sunčane naočale, torbe, kravate...









Ovo su moji favoriti koje ću pokušati uloviti 8. 3.  kad kolekcija stiže u prodavaonice:








 Najveći promašaj u kolekciji definitivno su mi cipele. Nakon Versace kolekcije pune drečavih boja, došao je mirniji Marni. Koja se kolekcija vama više svidjela? Koji su vaši favoriti?

xo

A.

srijeda, 8. veljače 2012.

U potrazi za...

krzneni prsluk

trapke sa zipom

torba srednje veličine
Zbog ispita nisam uopće stigla posjetiti dućane i shopping centre. Kakvo je stanje sa sniženjima?
A.